17 Ağustos 2007 Cuma

Yeniden..

Eski Hallaç Pamuğu yazılarını yok ettim.

Yeni bir başlangıç yapmak istedim. Uzun süredir istiyordum. Yenisinde ne yazacağımı çok da bilmiyorum, bir kaç fikrim var, şimdilik eskileri silmek iyi bir başlangıç oldu gibi. Tüm konsepti değiştirebilmek için bu gerekiyordu.

Önceki versiyonda yoruım yapan herkese teşekkürler, biliyorum blog silinince onlar da gitti, ama buradan silmeden önce her yazıyı tabi ki save ettim, yorumlar da dahil.

Umarım burayı okuyup, yorum yazmaya devam edersiniz.

Şimdilik bu kadar.

5 yorum:

Köşenin Delisi dedi ki...

Devam etmez miyiz hiç, yeter ki sen yaz :) Peki artık izin var mı seni bağlantılarıma eklememe :D

Hallaç Pamuğu dedi ki...

:) Şu an tam emin değilim. Belki yeni isimli bir blogda yazarım eskiyle tamamen bağlantısını kesmek için.

Eskiden yazarken, kimsenin(hele tanıdıkların ve yakınların) gerçek kimliğiyle gelip yazacağını, bana link vereceklerini vs. düşünmemiştim. Sonuçta kendime göre tehlike yaratacak bir şey yazmadıysam da, ne kendimi herkese o kadar açık etmek, ne de gerçek kimliğiyle yazan insanları öngöremediğim bir sorun altına itmek istemiyorum.

Biraz abartıyor olabilirim ama ne olur ne olmaz :)

Köşenin Delisi dedi ki...

Peki... :)Nasıl rahat ederswen öyle olsun. Bugün Arda'nın bloguna uğradım ben, bi de yorum bıraktım hatta, orada da yazdığım gibi, benim blog istemediğim kadar kişiselleşti ve yorum yapanlarla içli dışlı olduk. Yani bi yandan güzel insanların sevgisi Toprak'a olan ilgisi falan, insan bu yaştan sonra anca böyle arkadaş edinir herhalde :P ama bi yandan da fazla deşifre olmuş hissediyorum kendimi. O yüzden anlıyorum link verilmesini istememeni.

Ben de yeni bi blog edindim kendime, ismimi cismimi vermicem bu sefer, foto moto da yok, sadece yazı :) Yalnız demin yanlışlıkla yeni username'imle bi yorum bıraktım bi yere, neyse ki hemen fark edip sildim...bende bu kafa varken yakında herkes keşfeder yeni yeri de :P

Bi ara veririm sana adresi, istersen tabii :)

fruko dedi ki...

terrtemiz olmus sekerim burasi, pırıl pırıl. beni de aza getircek gibi...

fruko dedi ki...

aza = gaza